Hollywood Hills!

Hollywood Hills!

Ny singel fra Hazel!

“Tell Me If I’m Wrong”  handler om å ta ansvar for sine egne følelser. Når man er i et av-og-på forhold, går man hele tiden med et håp om at det skal bli annerledes «denne gangen». Men sannheten er den at aldri  kommer til å forandre seg.

I denne sangen har Hazel kommet til det punktet hvor hun endelig innser at forholdet er usunt, og at den andre personen aldri kommer til å leve opp til forventninger eller ønsker.

“Man har vært blind av kjærlighet og bare kaster bort tiden på en fantasi og nostalgi”. Akkurat som leoparder ikke kan forandre prikkene sine og gamle hunder ikke kan lære nye triks, kommer denne personen i livet ditt aldri til å forandre seg.

Sangen er sterk og kraftig. Selv om det er en trist kjærlighetssang, er det så mye rå styrke og «girlpower» som oser gjennom den tunge beaten. Alle vet hvor vanskelig det kan være å stå i en slik situasjon, når kjæresten er utro eller forholdet ikke fungerer som det gjorde en gang gjorde. Det å skulle komme seg ut av det med rak rygg og innse virkeligheten, krever ekstremt mye av en person.

 

Mari Hajem slipper ny singel 19.04!

Mari Hajem slipper ny singel 19.04!

"Breaking All the Ice" er en sang om ensomhet og om å håndtere den på en dårlig måte. Ønsker om å knuse noe bare fordi du kjeder deg og er alene. Og en hymne til alle som føler at de aldri har blitt hørt eller lagt merke til.

 “No one ever gave a shit about you” refererer til Maris vanskelige barndom med hørselsproblemer. Verden er et vanskelig sted, og ingen bryr seg om du sliter, det gjør deg bare sint.

Ny remix fra Prins!

Ny remix fra Prins!

Vi skrur tiden tilbake til 1999 hvor Ole Ivars (ironisk nok) bestemte seg for å gi ut albumet «Ole Ivars i 2000». Det var på nettopp dette albumet Ole Ivars slapp det skulle vise seg å bli en av landets mest gjenkjennbare klassiker; «Nei, så tjukk du har blitt». Sangen har blitt en av de udødelige og har gått sin gang på jukebox, radiostasjoner, spellemannspris og ble i tillegg tildelt en episode på NRK programmet «Landeplage». Nå har låta fått nye impulser fra Prins. Latinorytmer akkompagnert med reggae-gitar setter denne klassikeren igjen på toppen av ”newfeeden”

Ny singel fra Kaia Höl!

Ny singel fra Kaia Höl!

Høsten 2018 var Kaia Höl også med i NRK-serien “Helt Alene”. Med sine eksperimentelle låter og særegne stil, er Kaia klar for å gi lytterne enda en godbit av en låt.

"Please don’t take my heart and go"! Dinosaur er en sang om frykten for å bli forlatt av den du elsker, selv om du vet at forholdet ikke er det beste for deg. Kjærlighet er vanskelig når du gir alt og risikerer hjertet ditt. Er dinosauren som spiser all energien din verdt å kjempe for i det lange løp? Höl er på et annet sted, savner hjemme og familiens gamle hund i denne elektronika låten. Strengene gråter og kjærligheten er døende. Den som fortjener prioriteten på dine hjerteslag, er deg selv.

 

Ny singel fra Hazel!

Ny singel fra Hazel!

Hazels andre singel i rekken tar for seg en emosjonell og ærlig historie fra den nyetablerte Rnb-artisten. Hazel viser frem sine kvaliteter og evner til å leke med flere elementer, men fortsatt relaterbart. Når du lytter til “Daylight”, er det lett å bare flyte gjennom sangen. Den har en chill-vibe med pads som blender perfekt med Hazel's uanstrengt vokal.

“Daylight” handler om en flørt som utvikler seg til avhengighet. Hun vet hva hun gjør, og for første gang er det Hazel som styrer showet og ikke gutten. Det er tydelig at hun er klar over sin egen evne til å snu ting på hodet i løpet av et blunk.

Audiotox omtaler

Audiotox omtaler

Audiotox har skrevet om Caroline i sitt forum! De sammenligner Stemmen hennes med Ellie Goulding og oppfordrer leserne til å laste ned sangen med en gang! 

Trykk på bildet for å lese hele innlegget.

Caroline introdusert på Purple Melon

Caroline introdusert på Purple Melon

Introducing: Caroline Høier

Hey, tell us a bit about yourself.

Hey! My name is Caroline Høier, I am a 24 year old girl from Oslo Norway. For the last couple of years I’ve been studying to become a secondary school teacher in the subjects English and religion, and I have a bachelor degree in pedagogy from HiOA (Oslo and Akershus University College of Applied Sciences). Currently, I’m on a break from my studies to pursue the dream of being an artist, working as a sub teacher (which I love) and part time at a grocery store. Les mer hos Purple Melon

Din nettleser støtter ikke moderne teknikker som disse sidene benytter og sidene vil derfor kanskje se litt merkelige ut. For å kunne bruke disse sidene som de var tenkt, må du bytte til en moderne nettleser som Chrome, Firefox, Safari eller Edge