Ny singel fra Hazel!

Ny singel fra Hazel!

Hazels andre singel i rekken tar for seg en emosjonell og ærlig historie fra den nyetablerte Rnb-artisten. Hazel viser frem sine kvaliteter og evner til å leke med flere elementer, men fortsatt relaterbart. Når du lytter til “Daylight”, er det lett å bare flyte gjennom sangen. Den har en chill-vibe med pads som blender perfekt med Hazel's uanstrengt vokal.

“Daylight” handler om en flørt som utvikler seg til avhengighet. Hun vet hva hun gjør, og for første gang er det Hazel som styrer showet og ikke gutten. Det er tydelig at hun er klar over sin egen evne til å snu ting på hodet i løpet av et blunk.

Audiotox omtaler

Audiotox omtaler

Audiotox har skrevet om Caroline i sitt forum! De sammenligner Stemmen hennes med Ellie Goulding og oppfordrer leserne til å laste ned sangen med en gang! 

Trykk på bildet for å lese hele innlegget.

Caroline introdusert på Purple Melon

Caroline introdusert på Purple Melon

Introducing: Caroline Høier

Hey, tell us a bit about yourself.

Hey! My name is Caroline Høier, I am a 24 year old girl from Oslo Norway. For the last couple of years I’ve been studying to become a secondary school teacher in the subjects English and religion, and I have a bachelor degree in pedagogy from HiOA (Oslo and Akershus University College of Applied Sciences). Currently, I’m on a break from my studies to pursue the dream of being an artist, working as a sub teacher (which I love) and part time at a grocery store. Les mer hos Purple Melon